be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Kirby’s Return to Dream Land Deluxe

Kirby’s Return to Dream Land Deluxe voor de Nintendo Switch

Kirby moet wel een van de meest beminnelijke personages ooit zijn, een schattige, roze bal met stompe armen die nooit klaagt over het keer op keer redden van de wereld. Deze keer heeft de stoere bal echter wat vrienden nodig om de dag te redden, in Kirby's Return to Dream Land Deluxe voor de Nintendo Switch, met couch co-op 1-4 multiplayer gedurende het hele avontuur. Dit is een remake van een Wii-spel dat sommige mensen zullen kennen, waar sommigen nog nooit van hebben gehoord en anderen terloops hebben gespeeld.

Het verhaal van het spel is dat een buitenaards ruimteschip genaamd Lor Starcutter is neergestort op Kirby's thuisplaneet, Planet Popstar. Wanneer Kirby en zijn vrienden op onderzoek gaan, vinden ze een buitenaards wezen genaamd Magolor die Kirby's hulp nodig heeft om de stukken van het schip en de energiebollen te vinden die over de planeet zijn verspreid. Kirby en co gaan dus op zoek naar de verloren stukken.

Of je het nu wel of niet eerder hebt geprobeerd, het lijdt geen twijfel dat dit het perfecte moment is om dit juweeltje te spelen. Hoewel het nog niet zo lang geleden is sinds de laatste Kirby-game, Kirby and the Forgotten Land, gevolgd door Kirby's Dream Buffet, is Kirby's Return to Dream Land Deluxe een heel ander soort spel dan die twee qua ontwerp en gameplay. Bovendien kondigde Nintendo in een recente Nintendo Direct aan dat het spel de nieuwe Magolor Epilogue zal hebben, een extra modus die vrijgespeeld kan worden na het voltooien van de verhaalmodus met een heleboel extra levels met Magolor in de hoofdrol.

Een coöperatief side-scrolling 2,5-D avontuur

Kirby's Return to Dream Land Deluxe (24-2-23) is een leuk 2,5-D side-scrolling avontuur dat je het beste met vrienden kunt spelen. Het bevat dezelfde gameplay en hetzelfde verhaal als het originele spel, maar nu natuurlijk met een overvloed aan coole toevoegingen en bonuscontent. Dat betekent dat het spel waarschijnlijk de moeite waard is om opnieuw te spelen, zelfs als je het al eerder hebt gespeeld - het zal fris aanvoelen als een nieuw Kirby-spel.

Leuke nieuwe kopieermogelijkheden

Nieuw in het spel is dat Kirby een heleboel nieuwe kopieermogelijkheden kan krijgen - power-ups die je krijgt als je een vijand inademt. Een bijzonder intrigerende nieuwe copy ability is de Mecha ability, die Kirby in een geweldige robot verandert. Met deze vaardigheid kan Kirby lasers van ver schieten en vijanden met een krachtige stoot aanvallen. Kortom, je kunt Kirby veranderen in een episch beest.

Een andere interessante nieuwe copy ability is de sand copy ability, waarmee Kirby de omgeving kan manipuleren tot een beschermende schuilplaats of vijanden kan bestoken met korrelige aanvallen. De belangrijkste rol van de zandkopievaardigheid is om Kirby te beschermen tegen inkomende klappen en dan tevoorschijn te komen met een hoog oplopende aanval.

Grafische revisie

Naast een hoop nieuwe functies, hebben de graphics van het spel een complete revisie gekregen, zodat het er prachtig uitziet op de Nintendo Switch. Karaktermodellen zijn bijgewerkt en er zijn verschillende visuele verbeteringen aangebracht om ervoor te zorgen dat Kirby's Return to Dream Land Deluxe heel erg aanvoelt als een moderne game. Dankzij de grafische mogelijkheden van de Switch wordt Kirby's Return to Dream Land Deluxe zeker een van de mooiste games in de Kirby-franchise.

Maar niet alleen de graphics zijn vernieuwd. De muziek is geremasterd, de besturing is verbeterd en er zijn nieuwe functies toegevoegd, zodat het spel over het geheel genomen sterk verbeterd is.

Epische minigames voor meerdere spelers

Naast het hoofdavontuur bevat Kirby's Return to Dream Land Deluxe ook een nieuw gebied waar Kirby en maximaal drie andere spelers geweldige party mini-games kunnen spelen. Het heet Merry Magoland en het is een pretpark met verschillende amusante spelletjes die je kunt uitproberen als je een pauze nodig hebt van het hoofdavontuur. Van tennissen met bommen tot een Wild West-achtige krachtmeting, er is hier veel plezier te beleven. Je zult zeker wat vrienden mee willen nemen!

Waar kan ik Kirby's Return to Dream Land Deluxe spelen?

Kirby's Return to Dream Land Deluxe staat gepland voor een release op 24 februari 2023, exclusief op Nintendo Switch. Om het spel te kopen, moet je ervoor zorgen dat je genoeg Nintendo eShop credits hebt. Als je je Nintendo eShop-credits wilt opwaarderen, kun je dat hier veilig en vertrouwd doen bij Gamecardsdirect, the one-stop gift card shop!

Direct bestellen

nintendo-eshop-card-15
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €15

€ 15,00
nintendo-eshop-card-25
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €25

€ 25,00
nintendo-eshop-card-50
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €50

€ 50,00
nintendo-switch-online-3-maanden
Bezorgd per e-mail

Nintendo Switch Online 3 maanden

€ 7,99
nintendo-switch-online-12-maanden
Bezorgd per e-mail

Nintendo Switch Online 12 maanden

€ 19,99
nintendo-switch-online-12-maanden-family
Bezorgd per e-mail

Nintendo Switch Online 12 maanden Familie

€ 34,99
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.